Sportski vikend, rasporedi

I ovog vikenda nastavljaju se prvenstvena natjecanja u ligama rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine, u sklopu Prve hrvatske rukometne lige Sjever, u subotu, 3. listopada, gostuju u Virovitici kod momčadi Viro. Utakmica počinje u 18 sati.
Na gostovanje idu i nogometaši kutinske Moslavine. U subotu u 16 sati igraju u Bedekovšćini protiv momčadi Tondacha. Moslavina je trenutno sa 9 bodova na 11. mjestu Četvrte hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine igraju na Gradskom stadionu u Kutini u nedjelju, 4. listopada, protiv momčadi Zeline iz Svetog Ivana Zeline. Utakmice počinju u 10 i 12 sati.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Husainu Vatrogasac i Radnik iz Majura, a u Popovači Moslavac i Sloga iz Jazavice. U nedjelju igraju Voloder i Metalac iz Siska. Dinamo iz Osekova je slobodan.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi sve utakmice igraju se u nedjelju. U Strušcu se sastaju Naftaplin i Matija Gubec iz Kutine, u Šartovcu Šartovac i Garić iz Ilove, u Potoku Sloga i Metalac iz Međurića, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Strijelac iz Banove Jaruge, u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Mladost iz Gornje Gračenice, a u Donjoj Gračenici Moslavina i Dinamo iz Jamarica. Lokomotiva iz Kutine je slobodna. Sve utakmice počinju u 16 sati.