Županija raspisala Javni poziv za “Poticanje startupova u gaming industriji”

Sisačko-moslavačka županija raspisala je Javni poziv za podnošenje zahtjeva po projektu “Poticanje startupova u gaming industriji” za 2020. godinu.

Financijska sredstva za provedbu ovog Projekta planirana su u Proračunu Sisačko- moslavačke županije za 2020. godinu u iznosu od 450 tisuća kuna. Maksimalni iznos potpore koji se može dodijeliti po ovom Projektu je 35 tisuća kuna.

Prihvatljivi korisnici bespovratnih potpora po ovom projektu su mikro i mali poduzetnici, obrti i trgovačka društva, sukladno zakonskoj definiciji, registrirani sa sjedištem i poslovanjem tvrtke u prostorima Poduzetničkog inkubatora PISMO Novska.

Namjena sredstava bespovratne potpore je za:kupovinu novih strojeva/opreme i alata za obavljanje sufinanciranog projekta poduzetnika; nabavku računala, računalnih programa i prateće opreme te troškove neto plaće. Prihvatljivi troškovi po ovom projektu odnose se na 2020. i 2021. godinu.

Popunjeni obrazac zahtjeva i pripadajuća dokumentacija podnose se osobno u Pisarnicu ili preporučeno putem pošte Povjerenstvu za provedbu Javnog poziva po Projektu „Poticanje startupova u gaming industriji“ – 2020. godina putem Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i ruralni razvoj.

Rok za dostavu zahtjeva na ovaj Javni poziv je 30. rujna 2020.

Projekt, upute i obrasci za prijavitelje dostupni su na web stranici Sisačko-moslavačke županije pod poveznicom Natječaji.

Također, sve informacije se mogu dobiti i na broj telefona: 044 / 540-073.

Fotografija: https://www.globalnovine.eu/tehnologija/tehnoloski-raj-izradili-virtualne-olimpijske-igre-a-u-planu-je-i-gaming-kampus/