Raspored nogometnih utakmica

Idućeg vikenda nastavlja se prvenstveno natjecanja u ligama nogometaša. U 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središte Zagreb nogometaši kutinske Moslavine u subotu, 19. rujna, gostuju u Odranskoj Obriježi kod momčadi Dinama. Juniori i kadeti Moslavine su u nedjelju, 20. rujna, domaćini na Gradskom stadionu u Kutini momčadi Jaske iz Jastrebarskog. Utakmice počinju u 10 i 12 sati.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Husainu Vatrogasac i Libertas iz Novske, u Topolovcu TŠK i Dinamo iz Osekova, u Velikoj Ludini Sokol i Metalac iz Siska te u Popovači Moslavac i BSK iz Budaševa. Momčad Volodera je slobodna.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu u Kutini igraju Matija Gubec i Metalac iz Međurića, a u nedjelju u Strušcu Naftaplin i Garić iz Ilove, u Šartovcu Šartovac i Lokomotiva iz Kutine, u Potoku Sloga i Strijelac iz Banove Jaruge, u Krču Dinamo i Mladost iz Gornje Gračenice, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Dinamo iz Jamarica te u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Moslavina iz Donje Gračenice. Sve utakmice županijskih ligaša počinju u 17 sati.