Rezultati rukometaša i nogometaša 19. i 20. listopada

Proteklog vikenda igrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u nedjelju u Prelogu i istoimenu momčad pobijedili rezultatom, 30:32. Sa 10 bodova Moslavina je i dalje na prvom mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever. Iduće subote Moslavina u Kutini dočekuje momčad Čakovca.
Nogometaši kutinske Moslavine, u sklopu 4. nogometne lige Središte, gostovali su u Odri kod istoimene momčadi te su poraženi rezultatom 5:3. Na domaćem terenu u Kutini igrali su juniori i kadeti Moslavine protiv momčadi Jaruna iz Zagreba. Juniori su poraženi sa 2:3 dok su kadeti Moslavine pobijedili sa 1:0.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Moslavac je u Popovači sa 2:0 porazio Mladost iz Repušnice koja je zadnja na tablici. Lekenik je sa 4:0 pobijedio Sokola iz Velike Ludine i preuzeo vodeće mjesto na tablici. Voloder je izgubio od Radnika iz Majura sa 0:3. Istim rezultatom, 0:3, Dinamo je u Osekovu izgubio od Vatrogasca iz Husaina.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Bročicama su Strug i Metalac iz Međurića odigrali neriješeno, 1:1. Metalac je i dalje vodeći na tablici. U Gornjoj Jelenskoj Jelengrad je sa 3:1 bio bolji od Pešćenice, a Lokomotiva je u Kutini izgubila od Zelenog Brijega iz Siska sa 0:2.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi derbi kola u Kutini između Matije Gupca i Naftaplina iz Strušca nije odigran zbog gostujuće ekipe koja je doputovala s 5 igrača. U Ilovi je Garić sa 4:2 pobijedio Slogu iz Potoka. U Donjoj Vlahiničkoj je Ekonomik sa 0:4 poražen od Dinama iz Krča koji je i dalje vodeći na tablici. U Šartovcu je Šartovac sa 6:1 porazio Strijelca iz Banove Jaruge. U Donjoj Gračenici je Moslavina sa 4:2 bila bolja od Dinama iz Jamaricama. Prvenstvena natjecanja nastavljaju se idućeg vikenda. (I.G.)