Trofej Dinamo – malonogometni turnir

Kod OŠ Vladimira Vidrića odigran je malonogometni turnir Trofej Dinamo koji je svojim dolaskom podržao i gradonačelnik Zlatko Babić.

U skupini A vodeća momčad natjecanja Dječji nogomet prošetala se grupom svladavši viceprvaka Bjelovara Koestlin s 8:4 i domaću ekipu Sidonija Usluge s 9:1. Apsolutni junak Dječaka bio je Josip Ištuk koji je u prvoj utakmici zabio dva, a u drugoj čak osam pogodaka te s 10 golova predvodi ljestvicu strijelaca. Po tri pogotka za Dječake zabili su Matija Tolić i Dominik Cvišić, a jednom se u strijelce upisao i Tomislav Degač.

U dvoboju za drugi krug Koestlin je izbacio lokalnu ekipu Sidonija Usluge svladavši ih s 8:2. Po tri pogotka za Koestlin u obje utakmice zabili su Franjo Jaković i Antonio Coha, Siniša Đipalo zabio je dvaput, Davor Cvjetković i Josip Mašić jednom, a Koestlin je dva pogotka zabio nakon autogolova Dječjeg nogometa. Za Sidonija Usluge zabili su Miljenko Petričević, Matko Ljepović i Daniel Cvrtila.

Na kraju je osvajač Bjelovara Domorad pobijedio oba suparnika, a u izravnom dvoboju za drugi krug, Poliklinika Ribnjak Autoškola Klindić svladala je viceprvaka 1.ŽNL NK Vatrogasac Husain i prošla dalje.

U prvoj utakmici Ribnjaci-Klindići poveli su protiv Domorada preko Ivana Tvrtka Pajalića, no brzo je izjednačio prvi topnik Bjelovara Ante Pavličević, da bi u prvom dijelu Domorad došao do preokreta pogotkom Ivana Borne Jelčića Balte. U drugom dijelu zagrebački sastav dobar dio vremena igrao je s golmanom-igračem, no Bjelovarci su uspjeli odoljeti napadima i došli vrlo blizu plasmanu u drugi krug.

U drugoj i to tenzijama nabijenoj utakmici Pavličević je doveo Domorad u vodstvo protiv Vatrogasaca, no do odmora je izjednačio Alen Lukes. No, na krilima na kraju se ispostavilo trostrukog strijelca Pavličevića i Dragana Vaclaveka Domorad je slavio s 4:1 i sa stopostotnim učinkom zaključio grupu, nastavivši niz nepobjedivosti iz Bjelovara.

Za kraj je dobiven izravni dvoboj za drugi krug. Vatrogasci su poveli protiv Ribnjaka Klindića preko “Austrijanca” Sandra Škurle, no preokrenuli su Ivan Herceg i Marijan Crnčević. Ipak, na odmor se odlazi s rezultatom 2:2 nakon što je Škurla zabio svoj drugi pogodak.

Marko Andrić početkom nastavka povisuje na 3:2, a zagrebački sastav odvojio se na dva razlike sjajnim pogotkom Ivana Tvrtka Pajalića u 20. Vatrogasci potom uvode golmana-igrača, u 30. Matija Fuček smanjuje na 3:4 da bi sa zvukom sirene Pajalić preko cijelog terena zabio u praznu mrežu za konačnih 5:3.

Sve rezultat i više informacija s TD Kutine, strijelce i ljestvicu strijelaca možete pronaći na stranici http://trofej-dinamo.hr/turniri/turniri-kutina/ .